Bastu

Ska du bygga ny bastu?

Går du i tankarna på att bygga en bastu eller kanske renovera din befintliga? Hos Brasvärme i norr hittar du allt till ditt bastubygge. Vi erbjuder ett stort sortiment för bastu med allt från bastuhink till färdiga basturum. Njut av den sköna bastuvärmen året om med en egen bastu i hemmet.

Ordet bastu är en förkortning av badstuga eller kölna, är ett till hög temperatur uppvärmt rum eller mindre byggnad som används för bad. Traditionellt har bastun även använts för torkning av malt, säd och lin, och för torkning och rökning av fisk och kött.  Och senare där bastun förr i första hand användes för att bli ren. Idag är bastun för många en avkoppling och njutning, bastun tillför många härliga känslor!

I vårt bastusortiment finns alla de produkter som kan behövas för att dessa känslor och andra ska få en bra grogrund.

- Värmen och ångan med fräset från stenarna
- Muskler, leder och hud blir skönt mjuka
- Avkylningen som kan ge en riktig kick
- Dofter, som lockar fram minnen

Exacta Sweden

En engagerad partner med över 50 års erfarenhet när det gäller projektering av bastuanläggningar, allt ifrån en litet ångbad eller basturum, upp till stora kompletta bastuanläggningar.

Låt dig inspireras

TylöHelo

TylöHelo är världsledande bastu- och ångbadstillverkare. Det vi gör och de upplevelser för välbefinnande som vi skapar gör att vi skiljer oss från mängden. Den inbyggda känslan av stolthet och äkthet som utmärker våra bastu- och ångbadsprodukter är något som inte går att kopiera.

Företaget består nu av ett komplett utbud av toppmoderna wellness-produkter som bygger på tradition och arv, men som kontinuerligt anpassas för att uppfylla kundernas förändrade krav.

Låt dig inspireras

Besöksadress

Brasvärme i Norr
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå

Öppettider

Mån – Fre 7-17
Lör 10-14
Sön Stängt

Följ oss

© 2023 Brasvärme i Norr AB. Alla Rättigheter Reserverade.