Grill & Gas

Napoleon Gasolgrillar

Napoleon från Canada är tillsammans med Weber en av världens största tillverkare av gasolgrillar. Napoleon är kända för sin innovativa design och höga tekniska kvalitet som understryks av deras Limited Lifetime Warranty.

Här hittar du gasolgrillar i alla storlekar och prisklasser, men oavsett vad du väljer så borgar Napoleon för funktion och kvalitet. Napoleon har också ett brett tillbehörs program med allt vad grillkocken kan behöva.

Läs mer på https://napoleongrillar.se

Hittar du ej det du söker, kontakta oss eller kom in till vår butik i Skellefteå så hjälper vi dig med dina grillfrågor.

Vad är gasol?

Gasol är en petroleumprodukt, officiellt kallad Kondenserad (förvätskad) Petroleumgas, som till huvuddelen består av gaserna propan, propen och butan. Dessa gaser är enkla, kondenserbara (kan omvandlas till vätska) kolväten som utvinns vid raffinaderier eller petrokemiska anläggningar.

Gasol i form av propan och propen ger tryck till brännaren ända ner till -40°C och kan därför användas även vid mycket sträng kyla. Dessa gaser säljs i metall- eller kompositflaskor. Butan däremot ger endast tryck ned till 0°C och kan bara användas ned till denna temperatur. Butan säljs i s k engångsflaskor.

För mer info se Primagaz hemsida

Besöksadress

Brasvärme i Norr
Servicegatan 2
931 76 Skellefteå

Öppettider

Mån – Fre 7-17
Lör 10-14
Sön Stängt

Följ oss

© 2023 Brasvärme i Norr AB. Alla Rättigheter Reserverade.